ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Από σήμερα λειτουργεί η δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου μας. Οι μαθητές της ΣΤ με την καθοδήγηση και επίβλεψη των εκπαιδευτικών Κολσούζογλου Α. και Ντιγκπασάνη Β. συγκέντρωσαν, ταξινόμησαν και κατέγραψαν ψηφιακά όλα τα βιβλία του σχολείου μας. Η βιβλιοθήκη βρίσκεται στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, όπου λειτουργεί και η αίθουσα φιλαναγνωσίας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μαθητών και την ομαλή λειτουργία της βιβλιοθήκης ισχύουν τα παρακάτω:
Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τον κατάλογο των βιβλίων
Ημέρες και ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης
α/α Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή
1ο Διάλειμμα
09:40-10:00
OK       OK
2ο Διάλειμμα
11:30-11:45
OK       OK
3ο Διάλειμμα
12:25-12:35
OK       OK
4ο Διάλειμμα
13:15-13:20
         
Οι μαθητές μπορούν να δανειστούν 1 βιβλίο. Οι υπεύθυνοι μαθητές της βιβλιοθήκης καταχωρούν τον μαθητή/τρια στα αρχεία του Η/Υ και ο μαθητής αφού διαβάσει το βιβλίο είναι υποχρεωμένος να το επιστρέψει μέσα σε 2 εβδομάδες για να το διαβάσουν και άλλοι μαθητές. Επειδή τα βιβλία θα αλλάξουν πολλά χέρια τα φροντίζουμε (να μην σχίσουμε, να μη γράψουμε, να μη λερώσουμε φύλλα και εξώφυλλα) και τα επιστρέφουμε στην κατάσταση που τα δανειστήκαμε.

ΥΓ1. Αν κάποιος μαθητής θέλει και αφού το συζητήσει με τους γονείς του μπορεί να χαρίσει ένα ή περισσότερα βιβλία του στην βιβλιοθήκη του σχολείου για να δώσουμε την ευκαιρία και σε άλλους μαθητές να διαβάσουν το βιβλίο μας.
ΥΓ2. Η Βιβλιοθήκη θα οργανώσει και εκδηλώσεις με θέμα το βιβλίο που θα έχουν στόχο να φέρουν όλους τους μαθητές του σχολείου μας κοντά στο βιβλίο.
ΥΓ3. Ο κατάλογος των βιβλίων είναι καταχωρημένος και στην ιστοσελίδα του σχολείου.
Το διάβασμα είναι για το μυαλό ότι η γυμναστική είναι για το σώμα................