2ο Δημοτικό Σιδηροκάστρου - Συνέδρια

Συνεδρια

 • 7ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

  Οι μαθητές του Στ?1 του σχολείου μας αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με το θέμα "Ασφάλεια στο διαδίκτυο: Το αλφαβητάρι" μαζί με τον δάσκαλο μας κύριο Απόστολο και την κυρία της πληροφορικής Σαββίδου Χαρά αφού λάβαμε μέρος στην ημερίδα που έγινε στις Σέρρες για θέματα ασφάλειας στο διαδίκτυο από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον κύριο Σφακιανάκη. Σκοπός της εργασίας μας είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση για θέματα ασφάλειας στο διαδίκτυο.

  περισσότερα »
 • 6ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

  Στο σχολείο μας η Ε1 υλοποίησε το πρόγραμμα «Η παλέτα μας... ένα πληκτρολόγιο». Ένα διαθεματικό πρόγραμμα μέσα το οποίο έχει θέσει τους παρακάτω στόχους

  περισσότερα »
 • Συνέδριο Πληροφορικής

  Μετά το προσυνέδριο του 5ου μαθητικού συνεδρίου πληροφορικής που έγινε στις 28 Μαρτίου στο θέατρο «ΑΣΤΕΡΙΑ» προκρίθηκε το σχολείο μας με την εργασία που εκπόνησε η ΣΤ1 στα πλαίσια του Project «Μίκης Θεοδωράκης» με την χρήση των ΤΠΕ. Στις 24 του Απρίλη η ΣΤ1 του σχολείου μας παρουσίασε την εργασία τους στο συνεδριακό κέντρο Ν. Οικονόμου - Νόεσις, στην θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα οι μαθητές της ΣΤ1 με την βοήθεια του καθηγητή τους Σπένδα Απόστολου (καθηγητή πληροφορικής) και της Παπάζογλου Αναστασίας (καθηγήτριας Μουσικής) οπτικοποίησε το τραγούδι του Μίκη «Φεγγάρι Μάγια μούκανες». Η παρουσίαση έγινε από τις μαθήτριες: Μπανιώτη Στέλλα και Αποστολοπούλου Μάρθα.

  περισσότερα »
 • Προσυνέδριο Πληροφορικής

  Στο προσυνέδριο του 5ου μαθητικού συνεδρίου πληροφορικής που έγινε στις 28 Μαρτίου στο θέατρο «ΑΣΤΕΡΙΑ» πήρε μέρος και το σχολείο μας με την εργασία που εκπόνησε η ΣΤ1 στα πλαίσια του Project «Μίκης Θεοδωράκης» με την χρήση των ΤΠΕ. Συγκεκριμένα οι μαθητές της ΣΤ1 με την βοήθεια του καθηγητή τους Σπένδα Απόστολου(καθηγητή πληροφορικής) και της Παπάζογλου Αναστασίας (καθηγήτριας Μουσικής) οπτικοποίησε το τραγούδιτου Μίκη «Φεγγάρι Μάγια μούκανες». Η παρουσίαση έγινε από τις μαθήτριες: Μπανιώτη Στέλλα και Αποστολοπούλου Μάρθα.

  περισσότερα »