Τσικνοπέμπτη στο 2ο Δημ. Σχ. Σιδηροκάστρου

Τσικνοπέμπτη στο 2ο Δημ. Σχ. Σιδηροκάστρου

Τσικνοπέμπτη σήμερα 28/02/2019 και ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου μας χάρισε στους μαθητές και στις μαθήτριές μας μια υπέροχη ημέρα.  Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων του σχολείου και τηρώντας το έθιμο των προηγούμενων ετών ετοίμασε μια μεγάλη ψησταριά, τόσο μεγάλη ώστε να μας ευχαριστήσει όλους, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Ας πάρουμε όμως τα γεγονότα από την αρχή. Η πρόβλεψη της ΕΜΥ για αίθριο και σχετικά ζεστό καιρό ήταν επιτυχής. Τα παιδιά είχαν την οδηγία να ντυθούν εφόσον το ήθελαν αποκριάτικα και να έρθουν στο σχολείο. Μετά το πρώτο δίωρο και αφού ετοιμάστηκαν τα ηχοσυστήματα, άρχισε ο χορός και το γλέντι. Για λίγο όμως, γιατί η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από 4 εκπαιδευτικούς ετοίμασε τους φακέλους της, πήρε τις ταμπέλες με τους βαθμούς και κάθισε στις καρέκλες αναγγέλλοντας τον Διαγωνισμό Καρναβαλιού 2019.

Το πιο όμορφο, το πιο αστείο, το πιο τρομακτικό καρναβάλι αλλά και το πιο ωραίο χορευτικό -ατομικό ή ομαδικό- συνοδευόμενο από μουσικό τραγούδι θα βραβευόταν με κάποιο από τα έπαθλα που είχε φροντίσει να μας φέρει ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου μας. Ο διαγωνισμός, στον οποίο μπορούσαν να συμμετέχουν όσα παιδιά ήθελαν ήταν κατά γενική ομολογία πολύ επιτυχημένος. Τα καρναβαλάκια που διαγωνίστηκαν ήταν όλα τους εξαιρετικά και δυσκόλεψαν ιδιαίτερα την κριτική επιτροπή, η οποία βρήκε τον…μπελά της.

 

 

  

Η κορύφωση όμως του διαγωνισμού ήταν τα μικρά χορευτικά, που φέτος πραγματικά τράβηξαν το ενδιαφέρον όλων, μικρών και μεγάλων για πολλή πολλή ώρα. 

Αφού όλα τελείωσαν, με τους ήχους αποκριάτικων τραγουδιών μικροί και μεγάλοι “τσίκνησαν” με την φροντίδα του Συλλόγου Γονέων του σχολείου και στη συνέχεια χόρεψαν μέχρι τη λήξη του πρωινού προγράμματος.

Ήταν μια ακόμη ωραία Τσικνοπέμπτη στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σιδηροκάστρου. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων του σχολείου μας για τη διοργάνωση, αλλά και τα παιδιά μας, που μας μετέφεραν τόση ζωντάνια, κέφι και δημιουργικότητα. Και του χρόνου!

 

Κοινοποιήστε στο ...
2ο Δημοτικό Σχολείο Σιδηροκάστρου - Σερρών
2ο Δημοτικό Σχολείο Σιδηροκάστρου - Σερρών

Πρόσφατα Άρθρα

Ιστορικό